آموزشی, اخبار شیائومی, تکنولوژی

چرا حافظه داخلی بهتر است ! (Internal Memories VS External Memories)

Ⓜ️ چرا حافظه داخلی بهتر است !

(Internal Memories VS External Memories)

 

مقدمه :

این روز ها بخاطر گسترش مالتی مدیا و افزایش کاربرد محتوای دیجیتالی و چند رسانه ها، کاربران گوشی های هوشمند همواره با مشکل کمبود حافظه و محل ذخیره سازی فایل های شخصی خود مواجه می شوند. و برخی هنگام خرید گوشی مورد علاقه خود در انتخاب حجم گوشی دچار مشکل می شوند چرا که برخی گوشی ها در چند مدل حافظه ارائه می شوند، و ‌با وجود اینکه ‌برخی گوشی ها قابلیت افزودن‌ حافظه جانبی یا خارجی را نیز دارند و ممکن است فکر کنید با این قابلیت پس دیگر نیازی نیست که در آینده، نگران کم بودن حافظه داخلی گوشی خود باشیم ، اما در واقع این چنین نیست و توصیه تیم توسعه دهنده موبوتل بر این است که بنا به دلایلی که گفته خواهد شد بهتر است همان ابتدا گوشی را انتخاب کنید که حافظه داخلی زیادی (۶۴ گیگ ، ۱۲۸، گیگ) داشته باشد!
مگر اینکه شما جزء دسته کاربرانی باشید که استفاده خیلی ساده ای از گوشی هوشمند خود را دارید.

 

در گوشی ها دو نوع حافظه و ‌محل ذخیره برای نگهداری اطلاعات هستند!

  •  حافظه داخلی (حافظه اصلی):

?حافظه داخلی یا به عبارتی Internal Memory , حافظه ای است که داخل سخت افزار گوشی‌ به طور کارخانه ای قرار داده شده و در مقایسه با دیگر انواع حافظه های خارجی ویژگی های زیر را دارا می باشد !

  1.  نمیتوان آن ها را از گوشی جدا نمود چرا که به طور کاخانه ای روی سخت افزار گوشی نصب شده اند.
    حافظه های داخلی در واقع حافظه های اصلی (Primary) گوشی هستند، این بدان‌معناست که گوشی های اندروید شما به طور پیش فرض اطلاعات سیستمی و برخی از داده های اپلیکیشن ها و بازی های حجیم را فقط در حافظه داخلی و اصلی گوشی ذخیره میکند.
  2. سرعت و کیفیت بالا :
    از آنجا که حافظه های اصلی گوشی های هوشمند قابل تعویض و‌جدا شدن نیستند لذا از همان ابتدا از یک نوع eMMC با کیفیت و سریع برای حافظه داخلی استفاده می کنند.و با یک‌ بنچ ‌مارک و تست سرعت و تست عملکرد میتوان متوجه شد که حافظه های داخلی حتی سریعتر از حافظه های خارجی کلاس های ۱۰ می باشند.
    و سرعت بالای این حافظه و رم‌ها هنگام فیلمبرداری های با کیفیت هایی مانند فول اچ دی و 4K قابل ملاحظه است چرا که در حالت فیلم برداری با چنین ‌کیفیتی در یک ثانیه‌ چندین‌ مگابایت اطلاعات بایستی روی رم بارگذاری شود و در نتیجه حافظه رم بایستی قابلیت در یافت چنان‌حجم اطلاعاتی را در یک ثانیه داشته باشد و از طرفی سرعت بالای رم در مدت زمان لانچ و اجرای برنامه ها مخصوصا آن دسته از برنامه های حجیم خیلی موثر است.
  3. مصرف باطری کمتر :
    این‌نوع رم‌ها بخاطر روی بورد بودن و یکپارچگی با گوشی و‌ نیز نوع ساختارشان باطری کمتری مصرف میکنند.و این ویژگی خیلی ارزشمندی است چرا که طول عمر باطری و‌مدت زمان استفاده گوشی اولویت خیلی مهمی برای کاربران گوشی بشمار می آید.
  •  حافظه های خارجی (External Memories)

حافظه های خارجی MicroSD که در حجم‌های مختلف ۴ گیگ تا ۲۵۶ تولید میشود دارای سرعت های مختلف نیز هستند که به صورت کلاس Class تعریف می شوند و‌بیانگر سرعت خواندن و نوشتن رم مورد نظر می باشد !

به طور مثال؛

کلاس ۴ :
به آن‌معناست که سرعت خواند و‌نوشتن در این نوع رم ها ۴ مگابایت بر ثانیه می باشد.

 

معایب رم های خارجی :

▪️طول عمر نسبتا کوتاه در مقایسه با رم‌های eMMC بخاطر کیفیت نسبی آن ها در مقایسه با رم های داخلی و جابجایی مکرر رم ها باعث خرابی آن می شود.

▪️مصرف باطری بیشتر. چرا که یک دیوایس اضافی بر روی گوشی درحال اجرا و‌ عملکرد است.

▪️کند کردن گوشی‌ها ، دوگانه شدن  حافظه باعث میشود سیستم‌عامل اندروید برخی پردازش ها و عملکردها را بر روی آن حافظه نیز معطوف کند و از طرفی سرعت نسبتا پائین این نوع حافظه ها در مقایسه با سرعت حافظه های داخلی نیز بر این کندی پردازش اثر گذار است.

 

 

 

 

♻️مزایای رم‌های خارجی :

▪️راحتی در انتقال و‌جابجایی حافظه و‌محتوا به دلیل پرتابل بودن
▪️راحتی در ریکاوری کردن فایل ها توسط کامپیوتر چرا که کامپیوتر دسترسی مستقیم به حافظه داخلی ندارد.

❇️ کلام آخر :

با توجه به ویژگی های گفته شده و‌قیمت رم های MicroSD کاملا منطقی و مناسب است که تنها از رم‌های داخلی استفاده نموده و هنگام‌خرید گوشی ‌همان ابتدا سعی در انتخاب گوشی هوشمندی با حافظه داخلی و حجم بالا کنید.

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *